Blogu' lu' Blogescu - A BRAVE NEW WORLD


Dialog imaginar: Am spus că nu mă consider un Socrate. Dar cum vă socotiţi? Popă, zic. Şi unde aveti parohia? - N-am parohie, dar spovedesc pe unde pot.

miercuri, 24 decembrie 2008

Român condamnat la 117 ani de închisoare


Ca să viu şi eu cu o ştire de scandal uite că am găsit un individ care bate toate recordurile în materie de sentinţe primite de români în străinătate şi pe care presa din România încă nu l-a descoperit(sic!). Toţi mailaţii şi ţiganii de prin Europa cu care presa ne-a făcut capul mare se dovedesc a fi nişte juniori pe lângă individul din imagine. Am făcut şi ceva investigaţii la New York să aflu mai multe. Aşadar, ipochimenul(Mihai Gheorghiu), are 30 de ani, nu este cetăţean american(deci e român 100%) şi este din Bucureşti unde-l are încă pe tac-su (Mihu Gheorghiu, şi el cu mandat de arestare în statul New York) dar care stă refugiat în Drumul Taberei unde joacă table cu prietenii lui pensionari.

Mai mult, new yorkezul nostru dâmboviţean este prieten şi tovarăş de "combinaţii" cu fiul generalului Nicolae Niţu (fostul şef al Poliţiei Capitalei) cu care se ţinea de felurite nebunii(fantezii?) cu carduri, nebunii pedepsite la nivel federal în SUA, pe vremea când Niţu senior era încă în funcţie şi ne păzea de băieţii răi ai Bucureştiului.

Ce să mai zic,
acum omu' e necăjit rău zbătându-se de trei ani în recursuri care nu duc nicăieri, a făcut deja bogaţi câţiva avocaţi din statul Virginia, dar degeaba că "la ei" nu e ca "la noi". Adică fraierii dă americani are justiţie unde sentinţile se dă fără şpagă. Hoţul prost şi cu tupeu "dă capitală" şi-a găsit locul perfect de unde să fure: din Arlington care e peste gard de Pentagon, unde sunt supravegheate şi bordurile de la trotuare. Offf, neinspiraţia asta !

Dar hai să nu fim câinoşi acum înainte de sărbătoarea naşterii Domnului. Compatriot d-al nostru fiind, eu îi urez succes şi să aibă parte de judecători mai puţin strânşi la inimă ca până acum şi mă întreb dacă Ambasada României sau Consulatul au mişcat ceva în cazul lui că deh, lu' Mailat i-au pus avocat ca ne şifona imaginea peste hotare. Poate scapă şi el cu un 50 de ani că sentinţele astea de sute de ani parcă's prea de tot. Ai dracu americanii aştia cu aritmetica lor !

P.S. Istoria lui, aşa cum e relatată de povestitorii poliţiei din Arlington
pe "blogul" lor o găsiţi aici.


4 comentarii:

 1. Ohohooo, dar a luat ceva flacaul. Asta chiar e neobisnuit.

  RăspundețiȘtergere
 2. O fi la noi neobişnuit. "La ei" nu e deloc aşa.

  RăspundețiȘtergere
 3. ma trezesc si eu dupa o luna, cand postul s-a racit deja. pai sa mai trimitem niste "frati" de-ai lui Gheorgiu asta si eventual si niste oameni mai "inalti" sa ni-i aresteze americanii, ca noi nu suntem in stare sa le dam cazare si masa gratis la racoare. La noi infractorii au imunitate ca militarii in SUA.

  RăspundețiȘtergere
 4. "La noi" fac legea nu doar că au imunitate.

  RăspundețiȘtergere

 

blogger templates | Make Money Online