Bunicuţa bolşevică Iliescu


Oribilul bolşevic Ion Iliescu, unul din artizanii loviturii de stat din decembrie "89 şi cel care ne-a vârât
pe gât comunismul cu faţă umană, vine acum cu tupeu "să pună şi el o coroană" la monumentul Eroilor Revoluţiei Române.

Luat la trei păzeşte de una din victimele comunismului şi a Revoluţiei, Iliescu nu găseşte de cuviinţă să spună altceva decâ că respectivul e un dezaxat. Bravo bunicuţo, să ne trăieşti ca să te vedem şi la anul cum iei ouă în cap la comemorarea victimelor tale !







Comentarii

  1. DEPORTAREA LUI TISMANEANU DIN STATELE UNITE                            ( VIZITA IN CUBA, FOTOGRAFII CU RAUL CASTRO SI MULTI PIONERI )         
    Serviciul de Informatii Externe
                                                Domnule Razvan Ungureanu
                                                Avand bunavointa domnului L.Pavoni consulul general din New York, acum noua luni' v-am trimis o scrisoare. In ea am cerut o audienta cu dumneavoastra, sau o convorbire cu o persoana delegata. Cu aceasta oceasta ocazie am vrut sa va prezint documente confidentiale despre Vladimir Tismaneanu.Documentele clarifica materialele aparute in presa, care califica pe V.T. ca agent al securitatii.  Am vrut sa prezint deasemenea acordul meu, la opinia comunitatii romane americane, cu privire la necesitatea deportarii lui V.T.  din Statele Unite. Dinsul a a ascuns serviciului de emigratie, faptul ca a fost membru al partidului comunist si a scris articole in care cerea rasturnarea capitalismului si a sistemului politic american prin forta. Faptul ca a mintit sub juramant, va duce la automat la deportare .Mentionez ca in dosarul lui sunt sunt si alte fapte agravante.Anexez  doua materiale pertinente in acest caz,
    Motivul incercarii de a va contacta este extrem de serios. Dumneavoastra sunteti printre putinele  persoane competente, care puteti spune adevarul presedintelui inainte de a fi prea tarziu, pentru dansul si imaginea tariii. Presedintela Traian Basescu trebue sa aiba acces la toate documentele si faptele acestui caz.Dinsul va avea posibilitata de a se distanta
    de clanul care care il minte ,manipuleaza si a cere  scuze Romaniei. In caz contrariu isi va semna singur, sinuciderea politica.
    De si a trecut mult timp nu am primit nici in un raspuns. Acest lucru este grav si impotriva legii, care va obliga sa raspundeti oricarei scrisori oficiale. Am avut  nu demult o audienta cu Simona Miculescu ambasador  la ONU
    (Au participat deasemenea consulul adjunct A.Berechet si adjunctul misiunii T. Morar) in care am discutat despre Tismaneanu si am cerut
    sa fiu contactat de SIE ,la orice nivel.Din nou fara nici un rezultat. Mentionez ca ca am discutat aceasta problema, cu diplomatul Ilinca Ilie Ilie de ambasada de multe ori, si cu consulul L.Pavoni chiar acum o ora.
    Domnule director,
    Faptul ca incercati sa blocati informatii despre un spion este de o gravitate exceptionala. Faptul ca nu lasati ca servici de informatii, sa aiba acces la informatii, trebue sa intre in atentia parlamentului.Cu alte cuvinte SIE nu este lasat sa-si faca datoria.
    Este o ultima incercare. In caz contrariu voi trimite spre publicare articolul ,pe doua pagini "Deportarea  agentului Volodea" ziarului New York Magazin.
    Va rog sa confirmati primirea scrisorii si numarul de inregistrare. Astept raspuns in termenul legal.
    Robert Horvath cineast New York
    IMMIGRATION-DEPORTATION
    1. Anarchists;
    2. Aliens advocating or teaching opposition to all organized government;
    3. Aliens who are members of or affiliated with the Communist Party or any other totalitarian organization;
    4. Aliens, not already covered by the preceding classes, advocating the economic, international, and governmental doctrines of world communism;
    5. Aliens advocating the overthrow, by force and violence, of the United States government, or any of its officers;
    6. Aliens who write, publish, or distribute materials which are subversive;
    7. Aliens who affiliate with persons who write, publish, or distribute subversive literature;
    8. Aliens whom the Attorney General believes entered the United States principally or incidentally to engage in activities endangering the welfare, safety, or national security of the United States.

    U.S. Supreme Court
    Berenyi v. Immigration Director, 385 U.S. 630 (1967)
    Berenyi v. Director, Immigration and Naturalization ServicePetitioner, an alien who entered this country from Hungary in 1956, filed apetition for naturalization in 1962. In connection therewith, he denied under oath that he had been a member of the Communist Party, or that he had been connected or associated with the Party, either directly or indirectly. The Attorney General opposed the petition, and at the District Court hearing, produced two witnesses whose testimony indicated that petitioner had been a Party member in Hungary. Petitioner denied Party membership, and presented witnesses who testified to his opposition to Communism. The District Judge found that petitioner became a Party member in 1945, remained so for a number of years, attended Party meetings, and that petitioner had thus testified falsely in connection with his citizenship application. Since §§ 101(f) and 316(a) of the Immigration and Nationality Act provide that an applicant who
    gives such false testimony is not "a person of good moral character" within the meaning of the Act, and is therefore ineligible for naturalization, the court denied petitioner's citizenship application. 

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule tu zici ce a mai ramas din tine,din mine nu a mai ramas nici Romania ,fiindca revolutia a fost falsa facuta sa para reala ,revolutia nu a fost nici macar lovitura de stat ci a fost asasinat legal a copiilor popoarelor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule ,revolutia romana din Romania nu a fost nici macar lovitura de stat ci a fost atac legal teroristic romanesc in genocid de asasinat asupra copiilor popoarelor .Craciunul nu a fost intimplator ,de Craciun au fost sacrificati copii de catre biserici si religii pentru Isus ,de Craciun au fost sacrificati ca niste animale ,omorati ca niste caini ,sub forma de jertfa si scaldati in sange copii popoarelor Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Au ucis cu motive false facute sa para reale in motive meschine tarile copii Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Copii ucisi de zdremte legale nu vor mai vedea Craciunul si familiile ii vor plange.

    RăspundețiȘtergere
  6. Craciun fericit Romania.La Multi Ani Romania.

    RăspundețiȘtergere
  7. Revolutia romana in Romania a fost falsa regizata sa para reala de catre Romania si de alte tari ,revolutia romana in Romania nu a fost nici macar lovitura de stat ,a fost asasinat teroristic legal romanesc in genocid asupra copiilor popoarelor Romaniei.Au mintit tarile si popoarele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cainele asta este un terorist si un criminal de copii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cainele asta blestemat nu a adus nici o democratie si libertate ca securistii si comunistii conduc prin oamenii lor Romania,au cu astia tarile si cu altii sefii teroristilor legali care trageau in copii ca in caini.De a ecea legea ii apara ca erau criminali legali si au ramas criminalii legali a legii romanesti si a armatei romanesti de criminali teroristi legali.

    RăspundețiȘtergere
  10. Comunistii si securistii sint bogatasii care conduvc Romania cu oamenii lor si a tarilor si nu au adus nici o democratie si libertate.Cine este impotriva comunistilor si securistilor este anihilat in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  11. Comunistii si securistii conduc si vor conduce Romania asta nu este democratia si libertatea popoarelor in Romania,nu a existat democratia si libertatea popoarelor in Romania ,nu va exista democratia si libertatea popoarelor in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce prezentati voi sint sefii legali a teroristilor legali ce au ucis in genocid popoarele Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce prezentati voi sint sefii legali teroristi

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnule atacurile teroristice din America au fost un fals facut sa para real ,America era impreuna cu arabii la atacurile teroristice ,au omorat propriul popor America pe mina cu arabii ,asa cum Romania s-ia omorat fals sa para real poporul in terorism ca stiau cu America de cind a fost falsa revolutie cu tenta terorista din Romania ca vor face America cu arabii atacurile teroristice impreuna si pe mina sint implicate tarile si religiile,acuma intelege pentru ce Romania si-a omorat ca si America propriul popor prin falsuri teroristice de genocid asupra propriilor popoare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnule atacurile teroristice din America asupra turnurilor gemene erau un fals regizat sa para real ca si revolutia romana.Stiau Romania arabii si America ca vor fii atacuri teroristice in America inca de la revolutia romana care era cu tenta teroristica.Romania si America si-a ucis intentionat fals facut sa para real propriile popoare.

    RăspundețiȘtergere
  16. America si Romania si-a ucis propriile popoare.

    RăspundețiȘtergere
  17. Teroristii reali si sefi din America au fost americanii,ca teroristii legali din Romania,romanii.America si Romania au ucis propriile popoare.

    RăspundețiȘtergere
  18. Au facut terorism legal americanii in America cum ,romanii au facut terorism legal in Romani.America si Romania au facut terorism impotriva propriilor popoare.

    RăspundețiȘtergere
  19. America si Romania au sefi teororisti care din umbra conduc America si Romania.Normal nu pot fii numiti teroristi ci criminali in genocid a propriilor lor popoare.America si Romania au ucis copii propriilor lor tari precum si din alte tari,au ucis popoarele.

    RăspundețiȘtergere
  20. America si Romania au ucis sa conduca.

    RăspundețiȘtergere
  21. Teroristii sefi legali din Romania conduc si vor conduce Romania asa cum teroristii legali sefi americani conduc si vor conduce America

    RăspundețiȘtergere
  22. Rusia si America cu arabii impreuna si pe mina au fost implicati in atentatele teroristice din America ca si bisericile si religiile ,masoneria nu este straina.

    RăspundețiȘtergere
  23. Rusia America si arabii impreuna si pe mina au facut atentatele teroristice de la turnurile gemene din America .

    RăspundețiȘtergere
  24. Biserica si religiile impreuna au ucis in genocid popoarle facind atacurile teroristice in America si in alte tari ca si revolutia romana,bisericile cu religiile si tarile impreuna si pe mana au facut falsuri regizate sa para reale .

    RăspundețiȘtergere
  25. Bisericile si religiile impreuna au ucis in genocid propriile popoare si copii ,tarile impreuna si pe mina au ucis pe mina propriile popoare si copii.

    RăspundețiȘtergere
  26. America cu Rusia arabii si cu tarile occidentale impreuna si pe mina au facut si atacurile teroristice din tarile occidentale. Bisericile religiile impreuna si pe mina au facut si atacurile teroristice din tarile occidentale

    RăspundețiȘtergere
  27. Ati facut genocid asupra propiilor popoare sa conduceti.Criminalilor de copii.

    RăspundețiȘtergere
  28. America Rusia si tarile occidentale cu arabii impreuna ,aceste tari state si puteri impreuna si pe mina si impreuna cu arabii si pe mina au faut atacurile teroristice in tarile occidentale.Biserica si religiile impreuna si pe mina au facut atacurile teroristice in tarile occidentale.

    RăspundețiȘtergere
  29. Asa ati omorat si populatia Romaniei cu revolutia falsa facuta sa para reala ce nu a fost nici macar lovitura de stat ci regizata ,asa ati regizat fals sa para real si atentatele teroristice din America si tarile occidentale,ati omorat populatiile pentru razboaie si mizerii.Criminalilor de copii

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare