Pozează topless la 52 de ani

În ce lume nebună mai trăim. Recorduri de orice fel se doboară zilnic. Este o lume în care publicitatea cu orice preţ, şocantul, incredibilul sunt tot atâta instanţieri ale lumii noastre ce-şi perindă în fiecare clipă un alt chip pe ecranele televizoarelor, monitoarele calculatoarelor, în show-uri sau pe stradă.

Actriţa Kim Catrall, devenită cunoscută prin rolul Samanthei Jones din serialul "Totul despre sex", este la fel de dezinvoltă în viaţa de zi cu zi precum personajul pe care l-a interpretat timp de şase ani. Catrall a dat curs unei invitaţii venite de la BBC, de a poza topless, pentru a recrea, în versiunea modernă, celebra pictură "Diana şi Actaeon" a lui Tizian. Cât de mult a reuşit, puteţi judeca voi înşivă. Deşi nu mi-am dat seama dacă ea este Diana, sau pe unde o fi Acteon care nu apare în fotografie (l-or fi mâncat deja câinii), totuşi spun bravo. Câte femei se pot totuşi mândri cu asemenea performanţă ?



Mai cred că Madonna (Veronica Cicone), cunoscută amatoare de astfel de recorduri (îmi amintesc de un interviu mai vechi cu respectiva, în care se lăuda că va face sex până la 90 de ani), va deveni invidioasă şi va încerca şi ea să pozeze goală la o vârstă şi mai venerabilă. La 80 de ani poate :P. Cu toate rugăciunile kabalistice spuse cuviincios şi cu binecuvântarea rabinului şef de la Hollywood poate o vom vedea în curând şi pe ambiţioasa blondă apărând pe prima pagină a ziarelor de scandal peste douăzeci de ani (sună aproape ca un titlu de carte). Mi-o şi închipui cu şosete în picioare, lascivă şi cu un menorah pe fundal (sfeşnic ceremonial cu şapte braţe) demonstrând fermitatea nurilor cu multe primăveri.

Halleluyah !

Comentarii

  1. Excelent, jos palaria! Tot respectul pentru Kim! Cit despre Madonna, nu stiu sa VEDEM mai intai...

    RăspundețiȘtergere
  2. Era o presupunere despre blonda mereu la modă. Vom vedea.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare