Hibernalia - secunda parte

Ideea din Hibernalia este conţinută cumva în clipul acesta. E filmat de mine anul trecut la Predeal. A fost unul din momentele când m-am simţit fericit.

Povestea merge mai departe ...



E postat si pe youtube. Click pe titlu.

Comentarii

  1. Superb filumet, mi-a adus aminte de primii mei pasi pe schi:). Asta se intampla acum 3 ani, cand eram atat de entuziasmata si atat de fericita ca, unul din visele mele au devenit realitate. Intre timp au trecut anii, ... eu am ramas tot la stadiul de amator, insa entuziasmul a ramas la acelasi nivel de intensitate. Cand sunt pe schiuri, imi place sa savurez fiecare miscare efectuata, e ca si cum, ai savura cafeaua de dimineata, chiar daca nu sunt bautoare de cafea:P, toate reclamele la cafea vor sa transmita acea stare euforica, ei bine, aceasta stare de euforie o am atunci cand sunt pe schiuri.
    Chiar daca am intrat nepoftita, sper sa nu fi deranjat prea tare.
    Cristina C.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că Entuziasmul, fratele bun al Speranţei, ne poate face viaţa cu adevărat mai frumoasă, mai plină. Într-adevăr, cunosc ce înseamnă euforia de care vorbeşti. Cine a experimentat-o ştie :P

    În nici un caz nu eşti nepoftită, ci dimpotrivă comentariul tău excelent mă onorează. Sper că îi va face şi pe alţii să prindă mai bine ideea de munte în timpul iernii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare